2022 Skosh Recap

2022 Skosh Recap

Och vips, så har det hänt igen. Ett helt år som har passerat förbi och vi ville ta tillfället i akt och se tillbaka på året som gått.

2022 har varit ett speciellt år i flera bemärkelser. Innan vi går in på några av våra highlights från året ville vi säga ett stort tack till alla er som har varit med oss under detta år. Det har varit ett tufft år för många, både här och runt om i världen och vi vill utsträcka ett stort tack till alla er som har varit med oss under året och vill fortsätta att reducera vardagsplasten tillsammans med oss.

Under 2022 fanns det några monumentala händelser som stack ut lite extra för oss.

Om vi backar tillbaka bandet till en solig och blåsig dag i maj 2022. Vår första (stora) Plastic Clean-Up som vi höll tillsammans med Håll Sverige Rent. Under dagen fick vi totalt ihop 137 kg (!!) skräp längst Ribban i Malmö! När vi ser tillbaka på denna dagen gör vi det med extremt tacksamhet för alla som deltog, det var ett så tydligt bevis på att tillsammans så kan vi verkligen göra skillnad.

En annan stor highlight för oss har varit Skosh 2.0, det vill säga vår nya look. Om ni har följt oss under en längre tid vet ni att det Skosh som ni ser idag ser lite annorlunda ut än vad vi gjorde i början av 2022. Vår nya look symboliserar ett nytt kapitel av Skosh. Där försöker vi inte endast reducera plasten i din städrutin men även för fler aspekter av din vardag. Exempelvis duschrutinen.

För duschen erbjuder vi sedan November Shampoo, Balsam och Body Wash, helt fria från plast och palmolja. Lanseringen av dessa produkter är även något som vi ser tillbaka på med glädje och stolthet. Detta är en produkt som inte bara vi längtade efter att ta fram utan det var på grund av er, våra kunder, som de togs fram från början.

Tack för att du gjort skillnad, både för oss och klimatet. Vi är så tacksamma att ha med dig på resan mot plastavfall i våra hem och hav!


Kan vi toppa detta 2023?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3