Cleaning with Skosh in your household

Hur Effektiva Är Hållbara Rengöringsmedel?

Att hålla kök, sovrum och badrum hygieniskt har aldrig varit viktigare. Ett år in i pandemin och sanering av ytor har blivit en självklarhet i vår vardag. Men med kemikalier och antibakteriella våtservetter som skadar miljön, är det dags att prova etiska, miljövänliga alternativ och hålla ditt hem rent under tiden.

Natural cleaning


Starka rengöringsprodukter som innehåller aggressiva kemikalier har länge haft sin plats i våra städskåp. Ju starkare, desto bättre, tänker nog många. I takt med att konsumenter blivit mer medvetna om sina shoppingvanor började företag runt om i världen utveckla miljövänliga alternativ för rengöringsprodukter. Fortfarande finns det dock många som tvivlar på rengöringseffektiviteten hos miljövänliga lösningar och därför fortfarande köper traditionella rengöringsprodukter.

Vi grundade Skosh för att erbjuda hållbara och effektiva rengöringslösningar  så att du inte behöver kompromissa med varken effektivitet eller miljövänlighet.

Skosh har 3 typer av rengöringstabletter som passar olika ytor. För varje produkt såg vi till att göra den så effektiv som möjligt utan att skada miljön. Tabletten för allrengöring har ett högt pH-värde som gör det lättare att lösa upp envisa fettfläckar och liknande smuts och är därför lämpligt för kök, vardagsrum och andra områden där du tillbringar mest tid. Ju mer tid vi tillbringar i en viss del av vårt hem, desto mer smutsigt blir det och det är därför alltid en bra idé att alltid ha allrengöringen nära till hands. Våra flaskor är också utformade på ett estetiskt tilltalande sätt så att du inte behöver dölja dem i städskrubben utan kan stolt ha dem framme!


Sustainable cleaning with your kids


Våra badrum har andra städbehov än köket, så därför är viktigt att hålla det så rent och trevligt som möjligt. Därför såg vi till att justera ingredienserna för badrumsrengöringen för att uppnå ett lågt pH-värde som blir viktigt för att just effektiva rengöringsmedel för badrum. 

När det gäller Skosh's glas- och spegelrengöring, justerade vi pH-nivån i enlighet med syftet och tillsatte särskilda ingredienser som ser till att rengöra glasytor noggrant utan att lämna märken eller ränder.

Gröna rengöringslösningar innehåller inga aggressiva kemikalier, men det betyder inte att de inte rengör ordentligt. Rengöringsmedlets förmåga att desinficera ytan baseras på kontaktens varaktighet, inte ingredienserna i sig. Dessutom har de flesta traditionella rengöringsvätskor en stark "fräsch doft" som kan skapa illusionen av en rengöring som är bättre än andra, mer naturligt doftande produkter.


 foam


Våra rengöringstabletter är gjorda av organiska, naturliga ingredienser som inte är skadliga för vår hälsa eller miljö. Vi vill inte dra in giftiga ingredienser i vårt hushåll där vi tillbringar merparten av vår tid. Tyvärr innehåller många rengöringsvätskor som finns i stormarknader aggressiva kemikalier som är farliga för vår hälsa. Sådana starka kemikalier behövs ofta inte för att rengöra det dagliga fettet och kalkstenen i vårt kök eller badrum. De kan dock orsaka huvudvärk på grund av giftiga och intensiva dofter samt hudirritationer. Miljövänliga tabletter har inte sådana ingredienser, därför är de säkra för oss och vår familj.

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.

1 von 3