toalettrengöring, städprodukter, badrumsrengöring, rengöringsmedel, badrum

Skinande Rent Badrum Med Rätt Rengöring

Precis som allt annat i ens hem är det viktigt att toaletten är ren och fräsch. Kanske särskilt just denna del av hemmet, då det lätt samlas bakterier här och ytan används av mer än bara en person om man är många i hushållet eller har vänner och familj över. Vi kommer lista upp några tips här om hur du får ett skinande badrum lagom till jul! 

Vi har ett badrumsrengöringsmedel och ett glas-och spegelrengöringsmedel som båda funkar perfekt att använda i badrummet. Som det låter så fungerar det sistnämnda medlet perfekt för speglarna i badrummet men även på glasdörrarna till duschen, om man har sådana. Badrumsrengöringen är super som toalettrengöring, men även för bänkskivan, kranen samt handfatet. Spraya medlet i vasken och låt det sedan dra i några minuter, innan du skurar med en tvättsvamp för att få bort tvål- samt tandkrämsrester. Ta sedan en helt ren trasa för att göra kranen skinande ren efteråt. 

För toalettenrengöringen går det utmärkt att använda Skoshs badrumsrengöring. Här är det också viktigt att ha en helt ny trasa då det samlas mycket bakterier från rengöringen av toaletten, så den trasan som används här ska enbart användas här och ingen annanstans. Något som är lätt att missa är spolknappen, där det finns mycket bakterier. Likaså gäller under toalettsitsen men även längst bak där gångjärnen sitter. Glöm inte dessa delarna, utan låt de bli en naturlig del av rutinen. Spraya med badrumsmedlet i toaletten och låt det sedan verka i några minuter innan du använder en borste för att städa det sista, innan du slutligen spolar för att få bort medlet. 

Skoshs produkter i ett badrum

För att få badrummet att se ännu trevligare ut efter din städning och toalettrengöringen är ett tips att sortera allt som du annars inte har tid eller ork till att sortera, till exempel i vaskskåpet och i duschen. Det står säkert några flaskor i duschen som du inte använder vid varje dusch (om ens någonsin) som du kan lägga på ett annat ställe för att få mer plats och få det mer strukturerat. Rensa även ut tomma flaskor som bara tar onödig plats i din dusch, och tänk på att du kan minska plastavfallet genom att köpa större förpackningar av exempelvis tvål och schampo. 

Ett tips för att få det mer strukturerat i vaskskåpet är att ha allt i korgar eller lådor. Enkelt att sortera och enkelt att hitta när man väl behöver något! Dessutom ser det snyggt ut när man väl öppnar skåpet. Vill man inte köpa nytt går det bra att använda kartonger som man får med produkter man köpt, och dessa är även superenkla att göra fina med färg eller papper. 

Skoshs badrumsrengöring i ett badrum

 

Ett annat tips för att få det att se lite finare ut efter att man städat är att få in lite grönt i badrummet. Garderobsblommor passar utmärkt att ha i badrummet då de inte behöver lika mycket solljus som andra blommor. 

Som en sista sak vill vi ändå poängtera att ett riktigt bra badrums- och toalettrengöringsmedel är a och o. Vårt badrumsmedel hittar ni här, och vårt glas- och spegelrengöring finner du här

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.

1 von 3