Sprid ordet och bidra.

INSPIRERA ANDRA OCH GÖR SKILLNAD – PÅ RIKTIGT.

Vi vill tillsammans med dig rädda 1.000.000 flaskor i engångsplast från att hamna i våra hav. Sprid ordet och inspirera folk i din omgivning till att bidra till en hållbar framtid.

 • Registrera dig

  Kostandsfritt och tar 30 sekunder.

 • Inspirera andra

  Sprid din personliga rabattkod

 • Kompensation

  Få provision för varje beställning. 

 • Bidra till målet

  Rädda 1.000.000 flaskor.

FAQ

Hur fungerar det?

Genom att registrera dig som ambassadör för oss skapar du en unik rabattkod värd 15% rabatt som du kan dela vidare.

Denna rabattkod kan du exempelvis dela genom dina sociala medier, blogg, hemsida eller bara direkt till dina nära och kära – det är din fantasin som sätter gränserna. För varje beställning din rabattkod genererar blir vi således fler som bidrar till målet av att rädda 1.000.000 flaskor i engångsplast.

Varför ska jag bidra?

Från de djupaste av havsbottnar till våra egna blodådror, plast finns bokstavligen överallt. Forskare uppskattar att det finns mer än 150 miljoner ton plast i våra hav och den siffran ökar lavinartat för varje år som går.

En stor bidragande faktor till de enorma plastföroreningarna är storföretag som som producerar produkter i engångsplast, där jättarna inom rengöringsprodukter är en av de värsta. Genom att sprida vår mission till likasinnade kan du både göra gott för planeten och tjäna pengar samtidigt. 

Hur tjänar jag pengar?

När någon använder din unika rabattkod för att bidra till målet får de 15% rabatt på ett helt köp och du får 20% av beställningsvärdet i provision.

Det vill säga, ju mer personer som som beställer från vår hemsida genom din rabattkod desto mer pengar tjänar du och ju fler blir vi som är med och bidrar till målet! Vi använder oss av PayPal för våra överföringar och dessa sker på tisdagar varannan vecka.

Hur mycket kan jag tjäna?

Provisionen för varje köp är alltid 20%. Detta innebär att varje gång någon använder din unika länk eller rabattkod får du alltid 20% av beställningsvärdet.

Du väljer själv om du vill ha din kompensation utbetalad till ditt konto eller i form av ett presentkort hos oss. Vi gör våra utbetalningar via PayPal och man ansvarar själv för potentiella skatter och personliga uppgifter samt deklaration av dessa.

Får jag gratis produkter hemskickade som ambassadör? 

Det korta svaret är nej. Tanken är att om du är ambassadör har du redan provat våra produkter och har de hemma. Om du är en professionell kreatör/influencer med en större publik och vill inspirera dina följare att bidra till vårt mål kan vi skicka ut produkter till dig kostnadsfritt.

För att få produkter hemskickade:
1. Registrera dig som en ambassadör på denna sida genom att klicka på “REGISTRERA NU”
2. Efter du har skickat in din ansökan granskar vi din profil och om det är en bra match för båda parter kontaktar vi dig vidare för utskickning av dina produkter.