Skosh, prenumerationsmodell, tvättmedel, diskmaskinstabletter

2022- Året För Hållbara Löften

Nyår är runt hörnet, och likaså det nya året: 2022. Kanske hade du ett nyårslöfte för 2021 som du uppnådde, kanske hade det med miljön och hållbarhet att göra?

Oavsett vad så vill vi uppmuntra till att gå mot en ännu mer hållbar värld. För att inspirera mer till detta kommer vi belysa några av de positiva milstolparna som vi tillsammans med er uppnått under 2021.

Under detta året har det hänt en hel del, och vi tänkte ge en liten återblick innan vi rör oss vidare och blickar framåt mot det nya året. 

Så vad hände egentligen under 2021? Jo, under början av året drog allt igång på riktigt. Webbshopen öppnade i januari med målet att minska plastavfallet och användningen av giftiga ingredienser inom städindustrin. Några månader senare flyttades kontoret från Lund till Malmö och bara kort därefter blev vi presenterade bland de 6 bästa unga satsningarna i Sverige av Företagarna. 

Skosh products at Åhléns in Stockholm City

 

Sommaren kom snabbt därefter med nya projekt på gång. Vi var på plats på Åhléns i Stockholm City och hade en pop-up-butik där vi fick träffa många av er, vilket var väldigt givande och trevligt. Vi lanserade även Skosh på Foodora Market under sommaren samt ingick samarbetet med Eden Reforestation Project där vi planterar ett träd för varje beställning.

Under hösten lanserade vi våra diskmaskinstabletter, vår probiotiska rengöring och senare under vintern lanserade vi även vårt tvättmedel tillsammans med vår nya prenumerationstjänst. Något annat roligt som hände under hösten var att våra produkter även blev en del av sortimentet i en ICA-butik. 


Förutom detta medverkade vi även på lite olika mässor men även samarbetade med lite olika företag som har samma värderingar som oss. I slutet av året samarbetade vi både med Glossybox och HAPPY SiNKS. Det har verkligen varit ett händelserikt och roligt år!  

Happy Sinks products in collaboration with Skosh



Vi är så glada över att ha gjort den här resan tillsammans med er och ser fram emot att gå in i 2022 med nya visioner och mål. Under 2021 lyckades vi tillsammans plantera omkring 7000 träd (!!) och vi räddade mer än 10 ton av plastavfall*! Tillsammans med er har vi även sett till att 100 pound plast har tagits bort från haven. Självklart siktar vi mot att överträffa dessa siffrorna nästa år och göra ännu mer för miljön tillsammans, och vi hoppas att ni är med oss! 

Vi ser fram emot 2022, ett år perfekt att börja med nya, hållbara vanor.

Särskilt glada är vi över att vi har tagit fram en prenumerationsmodell som gör det enkelt för en att vara hållbar och samtidigt ha sina hållbara städprodukter hemma. Det ska inte vara svårare än ett klick bort för att få hem det man behöver för den hållbara städningen i ens hem. Vår prenumerationstjänst finner du här.

Låt oss kliva in i 2022 med nya visioner om en mer hållbar tillvaro, för oss och miljön. Är ni med oss? 

Skosh products for a subscription


*Baserat på 80g plastavfall per tablett

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3