Rengöring untan plastavfall. Nu hos ICA

ICA Med På Resan Mot Minskat Plastavfall

Vi kan stolt presentera: WTF Konceptet i Ica-butiker

Vi är så glada att kunna dela med oss av nyheten att utvalda Ica-butiker runt om i Malmö nu har valt att ta ställning gentemot engångsplast i deras rengöringshyllor. Att återförsäljare hos en av Sveriges ledande dagligvaruhandel vidtar åtgärder mot engångsplast och stöttar vår mission är glädjande att se. Det betyder även att det banbrytande WTF Konceptet kommer få ta plats hos de utvalda butikerna.

Rengöring utan plastavfall

Vad är egentligen WTF Konceptet?

W (Watten*) T (Tablett) F (Flaska). WTF Konceptet innefattar de tre element som behövs för att börja städa utan plastavfall. Fyll upp din återanvändbara flaska med vatten, droppa i en rengöringstablett och du är redo att börja städa. Då du återanvänder flaskan blir varje använd rengöringstablett = en plastflaska mindre i våra sopor och hav.
Genom detta koncept har vi redan räddat 8 ton av plastavfall och mer ska det bli!

*Innan förvirringen startar, yes det är vanligt kranvatten som behövs. Vi har bara gjort en liten twist på stavningen, det är allt.

Skosh i ICA Maxi Västra Hamnen

Vart hittar du oss?

Vi riktar ett stort tack till de följande Ica-butikerna i Malmö där våra produkter just nu finns tillgängliga:

WTF Konceptet kommer fortsätta att rulla ut till fler och fler butiker så håll ögonen öppna för snart finns vi i en butik nära dig!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

1 av 3